Skip to content
Innovatief logistiek platform

Bespaar nu op spoedzendingen

U hoort het goed: bespaar kosten op al uw spoedzendingen via het logistieke, online systeem van Logistic Select. Tot dusverre was het verzenden van spoedzendingen dikwijls vooral een kostbare aangelegenheid voor u.

Een spoedzending gaat allereerst gepaard met de stress van het zoeken naar een transporteur die de capaciteit heeft om uw zending uit te voeren. En vervolgens krijgt u vaak een offerteprijs die onaangenaam hoog voelt.

Nee tot op heden leek de optie dat u bespaart op de kosten van spoedzendingen onwaarschijnlijk.

Wij van Logistic Select hebben nu echter een innovatief logistiek platform ontwikkeld waarop een zeer groot aantal transporteurs en koeriers zijn aangesloten. Onze firma beschikt over ruim een kwart eeuw aan kennis en ervaring van de transportsector. Van daaruit hebben wij gezocht naar mogelijkheden zodat u op kosten van een spoedzending bespaart.

Kosten besparen en meer

De kosten van spoedzendingen via het systeem van Logistic Select

Meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs die door heel Europa hun transportactiviteiten verzorgen, zijn met hun digitale systemen aangesloten op het ‘bespaar kosten op spoedzendingen platform’ dat Logistic Select heeft gerealiseerd.

Meld uw opdracht aan op het platform en wacht de offertes af die verschillende transporteurs die de opdracht kunnen uitvoeren, aan u toezenden.

Vanwege de concurrentiedruk zal de prijs altijd gunstiger zijn dan wanneer u aanbieders individueel benadert. Dit werkt als een soort marktplaats die optimaal kosten bespaart op uw spoedzending.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Duidelijk voor iedereen

Meer dan 'alleen' maar besparen op kosten

Bespaar kosten op uw spoedzending door ons platform te gebruiken. De aanmelding van uw opdracht op het platform is overigens vrijblijvend.

Krijgt u geen gunstige prijs dan annuleert u de concept opdracht gewoon weer kosteloos. Gaat u wel in op het meest gunstige aanbod, dan kunt u de afwikkeling van uw transportopdracht ook nog eens heel gedetailleerd online volgen.

Transportdocumenten zijn bovendien eenvoudig uit te printen via ons systeem. Wacht niet langer en begin ermee: bespaar kosten op spoedzendingen.