Skip to content
Breng de kosten op transport terug

Bespaar kosten op al uw (spoed-)zendingen

Ja dat hoort u helemaal goed: bespaar nu kosten op zendingen door het digitale systeem van Logistic Select te gaan gebruiken.

Tot op heden was het regelen van transporten een relatief omslachtige bezigheid, zeker wanneer er spoed bij was. U moet dan immers een transporteur zien te vinden die aan uw exacte criteria voldoet. Dan bel en mail je vaak wat af.

Dat men bespaart op de kosten van zendingen is mogelijk wanneer men goed zoekt, maar vaak staat er een flinke inspanning tegenover.

Wij zijn Logistic Select en hebben nu een uiterst vernieuwende, online tool ontwikkeld die er geheel op gericht is dat u kosten voor uw zending bespaart. Er zijn namelijk zeer veel transporteurs en koeriers op ons netwerk aangesloten.

Wij beschikken als IT-gerelateerde dienstverlener binnen de logistiek dan ook al over ruim 25 jaar ervaring met de transportsector. Wij stellen alles in het werk zodat u maar bespaart op de kosten van uw zending.

Bespaar eenvoudig op kosten voor zendingen

Waarom kiezen voor Logistic Select?

Wij brengen u via ons netwerk in verbinding met meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs die door heel Europa actief zijn. Met hun digitale systemen zijn zij aangesloten op ons ‘kosten bespaar platform’.

Het is zeer eenvoudig en bovendien volledig vrijblijvend wanneer u uw zending via onze portal aanmeldt. In aanmerking komende transporteurs kunnen er dan op reageren door middel van een offerte.

Vanwege de concurrentiedruk zal de prijs altijd relatief gunstig zijn. Zo bespaart u veel ten aanzien van de kosten voor uw zending.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Begin met besparen

Ons systeem optimaliseert uw logistiek

Begin nu en bespaar kosten op uw zendingen via ons digitale, online netwerk. U zit nergens aan vast. En ontvangt u naar uw zin geen prijs die gunstig genoeg is, dan annuleert u uw opdracht weer gewoon.

U kiest er dus helemaal zelf voor of en hoeveel u bespaart op de kosten voor uw spoedzendingen.

Via het systeem is monitoring van het logistieke proces eenvoudig mogelijk. Ook kunt u vrachtbrieven uitdraaien zodat u uw eigen transport administratie op orde heeft.
Doe het nu: bespaar kosten op zendingen.