Skip to content
Kosten terugbrengen op uw spoedzendingen

Bespaar op spoedzendingen

Het verzenden van spoedzendingen was tot op heden vaak een kostbare aangelegenheid. Allereerst levert dit vaak stress op omdat niet iedere transporteur het transport binnen de door u gestelde, strakke voorwaarden zal kunnen verzorgen.

Heeft u eindelijk een transporteur gevonden, dan rekent die dikwijls een aanzienlijk tarief waarover u wellicht in eerste instantie twijfelt. Ondertussen tikt de klok voor u door.

Wist u dat het met het nieuwe digitale platform van Logistic Select nu mogelijk is om flink te besparen op spoedzendingen?

Wij beschikken over meer dan 25 jaar aan transportervaring en -kennis. In de loop der tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een club van IT-ers die in staat is om complexe, logistieke stromen te managen en daarmee het besparen op een spoedzending te faciliteren.

bespaar snel en makkelijk kosten op spoedzendingen

Hoe u bespaart met Logistic Select?

Wij hebben een digitaal platform ontwikkeld waarop meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs, actief door de hele Europese Unie, met hun digitale systemen zijn aangesloten.

Wanneer u spoedzendingen plaatst waarop u wilt besparen dan worden die gecommuniceerd aan relevante transporteurs die voldoen aan de criteria van uw opdracht.

Zij kunnen vervolgens een prijsofferte aan u uitbrengen. Door te kiezen voor de gunstigste prijs kunt u flink op iedere spoedzending gaan besparen. En dit is bijna moeiteloos voor u.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

alleen kosten bij akkoord

Nog meer voordelen van Logistic Select

Of u de prijsofferte accepteert is aan u. Is de prijs te hoog dan kunt u de concept-opdracht namelijk ook gewoon annuleren.

Gaat u wel in zee met een van de gerenommeerde aanbieders, dan zult u direct besparen op uw spoedzending.

Maar ons systeem faciliteert ook de monitoring van het gehele logistieke proces. U zult met andere woorden niet alleen op de prijs van uw spoedzending besparen.

U krijgt ook optimaal online inzicht over waar uw pakket of pallet zich in iedere fase van het transport bevindt. Dat mag nog eens met recht kwaliteit tegen een gunstige prijs genoemd worden.