Skip to content
Wij brengen u samen de goedkoopste koerier

Bespaar op uw zending

Zou u willen besparen op uw zendingen? Neem dan een kijkje op de website van logisticselect.nl. Onze website is hét vertrekpunt voor wie wil besparen op een zending.

Onze organisatie beschikt over meer dan 25 jaar opgedane kennis ten aanzien van de transportbranche. Zelf zijn wij geen transporteur. Wij vormen een club van zeer ervaren IT medewerkers die op het gebied van transport een vernieuwend platform hebben ontwikkeld waarmee u kunt gaan besparen op al uw zendingen.

Ons platform vormt een netwerk dat bestaat uit meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs die door heel Europa hun diensten aanbieden. Met één druk op de knop kunt u uw verzoek om een (spoed)zending uitzetten bij al deze aanbieders. Vanuit de offertes die u ontvangt van geïnteresseerde transporteurs, kies u vervolgens de beste prijs tegen de meest gunstige servicevoorwaarden.

Vrijblijvend en kosteloos aanmelden

Direct te besparen op al uw zendingen

Ons platform is gericht op business-2-business transacties. U kunt uw bedrijf kosteloos aanmelden bij ons digitale netwerk.

In de volgende stap maakt u de behoefte aan een specifieke transportdienst kenbaar waarna transporteurs de mogelijkheid hebben u een prijsvoorstel te doen. Door concurrentiedruk zijn dit veelal uiterst gunstige tarieven waarmee u flink kunt besparen op uw zending. Is de prijs in uw opinie toch te hoog, annuleer dan gewoon uw zending.

Accepteert u een voorstel, dan kun u het totale transport vervolgens volgen van begin tot eind. U ziet steeds in welke fase van het transport uw pallet of pakketje verkeert en kunt ook de vrachtbrieven en dergelijk eenvoudig downloaden voor uw eigen administratie.

U gaat met andere woorden via ons systeem niet alleen besparen op zendingen maar uw totale logistieke proces wordt geoptimaliseerd.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Duidelijk voor iedereen

Optimaal overzicht en een gunstige prijs

De stress die samengaat met bijvoorbeeld het verzenden van een spoedzending behoort tot het verleden.

In dergelijke situaties heeft u immers tot op heden vaak de indruk dat u een onredelijk hoge prijs dient te betalen.

Door ons platform te gebruiken weet u dat het met het tarief wel goed zit en dat u zelfs gaat besparen ten aanzien van zendingen.