Skip to content
Transport voor een eerlijk tarief

Bespaar op transport

Besparen op uw transport is niet zo moeilijk als u wellicht zou denken. Logistic Select biedt namelijk dé oplossing.

Om te kunnen besparen op transport is het nodig dat verschillende aanbieders van elkaar weten dat zij ‘in de race’ zijn om een logistieke opdracht te mogen uitvoeren. Wij van Logistic Select hebben daarom meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs, actief door heel Europa, via één enkel platform samengebracht.

Het was niet eenvoudig om een dergelijke marktplaats voor logistieke opdrachten te genereren en een brede vraag en een breed aanbod direct via een en dezelfde tool aan elkaar te koppen.

Wij van Logistic Select, Logistiek ICT-ers in hart en nieren, beschikken dan ook al over meer dan 25 jaar aan kennis en ervaring ten aanzien van digitalisering binnen de transportbranche.

Bespaar makkelijk en snel!

Hoe bespaart u op transport?

Met slechts enkele handelingen kunt u uw verzoek ter uitvoering van een (spoed)zending uitzetten bij een groot aantal aanbieders.

Die aanbieders die aan de logistieke criteria voldoen om het transport op zich te nemen, krijgen een signaal van uw wensen. Vervolgens kunnen zij een prijsofferte aan u uitbrengen wanneer zij geïnteresseerd zijn.

Op die manier krijgt u de gunstigste prijs en is het opvragen van offertes ook nog eens geen tijdrovende bezigheid meer voor u. Op die manier zult u dus op meerdere manieren besparen op transport.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

U betaalt pas bij akkoord

Geheel vrijblijvend

Er is geen addertje onder het gras ten aanzien van deze digitale mogelijkheid om eenvoudig kosten te besparen op transport.

Ook voor de transporteurs is dit namelijk een platform dat zeer welkom is. Veel transporteurs beschikken bijvoorbeeld over lege retourvrachten of vrachten met een onvolledige bezettingsgraad.

Door uw aanbod kunnen zij vaak toch wat (meer) verdienen op reeds vastgelegde ritten.

Bent u van mening dat de aan u aangeboden prijs toch te hoog is dan kunt u uw vracht annuleren en de offertes weigeren. Op die manier kunt u volledig zelf bepalen in welke mate u gaat besparen op transport.