Skip to content
Kom in contact met de goedkoopste koerier

De kosten van transport omlaag brengen

Maak een account aan op Logistic Select en bespaar direct op kosten voor transport.

Dat klinkt u vast als uitbesteder van logistieke opdrachten vast als muziek in de oren. Het is immers niet zo eenvoudig om de aan u in rekening gebrachte transporttarieven significant te reduceren.  Men bespaart niet zomaar op kosten voor transport.

Daarvoor is het noodzakelijk om de concurrentie tussen aanbieders van logistieke diensten te vergroten. Maar hoe je dat? Ons digitale platform biedt de oplossing.

De mensen van Logistic Select, logistiek ICT-ers pur sang, zijn er namelijk in geslaagd om een platform te ontwikkelen waarop meer dan 40.000 Europese koeriers en 60.000 Europese transporteurs zijn aangesloten. Iedere opdracht die u op ons platform plaatst, wordt daarmee gecommuniceerd aan diverse aanbieders van logistieke diensten die in aanmerking kunnen komen voor de uitvoering. U kunt zich wel voorstellen wat dat met de prijs doet voor u: die zal vanzelfsprekend dalen.

Een account is Vrijblijvend en kosteloos

Bespaar direct op kosten voor transport

Wij bieden de mogelijkheid om geheel vrijblijvend een zakelijk account aan te maken op onze digitale marktplaats voor vrachten. U als afnemer kunt daarop uw verzoeken om zendingen kenbaar maken en de specifieke parameters definiëren.

Daarmee bedoelen we dat u onder andere kunt aangeven wanneer de zending moet worden verricht en tegen welke logistieke voorwaarden. Transporteurs die over de juiste middelen beschikken, krijgen vervolgens via ons systeem een signaal van uw opdracht.

Het feit dat zij weten dat zij niet de enige gegadigde zijn om deze uit te voeren, beweegt hun meestal tot het afgeven van een gunstige prijs. Bespaar zo heel eenvoudig op kosten voor transport.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

binnen enkele minuten

Direct aan de slag met het verlagen van kosten op transport

Wij nodigen u uit om direct een account aan te maken op ons platform. Dit is kosteloos en vrijblijvend evenals het aanmaken van opdrachten waarvoor u een offerteprijs wilt ontvangen.

Bepaal zo helemaal zelf hoeveel u bespaart op kosten voor transport.