Skip to content
Bespaar kosten op spoedzendingen

Spoedzendingen voor een gunstige prijs

De kosten voor het laten verzorgen van een spoedzending kunnen nogal eens de pan uitreizen. Wanneer u een acute transportopdracht heeft die u wilt laten uitvoeren dan is uw onderhandelingspositie in beginsel niet al te sterk.

Vanzelfsprekend kunt u de opdracht aanbieden aan diverse transporteurs, maar dat is een tijdrovende aangelegenheid en tijd heeft u niet in het geval van het versturen van spoedzendingen.

Er is echter een manier waarop u de hoge kosten voor spoedzending kunt reduceren. Wij van Logistic Select hebben namelijk een digitaal platform ontwikkeld waarmee u zeer snel uw opdracht kunt uitzetten bij verschillende transporteurs.

Dit voorkomt arbeidsintensieve zoektochten naar de beste prijs en gaat de kosten voor uw zending daadwerkelijk drastisch reduceren.

De kosten van spoedzendingen kunnen omlaag

Hoe kunnen de kosten voor
spoedzendingen omlaag?

Het digitale platform van Logistic Select brengt u in één klap in contact met Meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs in heel Europa.

U kunt vrijblijvend een account aanmaken op ons systeem; https://portal.logisticselect.nl/register

Vervolgens kunt u de aan u in rekening te brengen kosten voor uw zakelijke spoedzendingen zeer snel opvragen bij diverse aanbieders.

De aanbieders zijn ervan op de hoogte dat uw opdracht ook bij andere transporteurs op het netwerk wordt neergelegd. Zij zullen u daarom een gunstige offerteprijs bieden. Kies zelf de meest gunstige prijs voor uw spoedzending en verlaag uw kosten.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Voordelen voor iedereen

Forse voordelen, ook voor de transportsector zelf

U bespaart via Logistic Select kosten op spoedzendingen.

Maar voor transporteurs biedt dit systeem ook grote voordelen. Ten eerste krijgen zij zeer snel toegang tot nauwkeurig gespecificeerde opdrachten. Het systeem maakt bovendien een voorselectie. Wanneer zij niet kwalificeren ten aanzien van de criteria, wordt de opdracht niet bij hen uitgezet.

Ons platform zorgt ervoor dat transporteurs een betere beladingsgraad, onder andere op retourvrachten kunnen realiseren. De prijs van opdrachten hoeft dan ook niet zo hoog te zijn. Ook de kosten ten aanzien van de uitvoering van spoedzendingen kunnen voor de logistieke sector op deze wijze fors omlaag.

Wacht niet langer en start met het verlagen van de kosten voor uw spoedzending. Meld u vrijblijvend aan op ons platform.