Skip to content
Bespaar op kosten met Logistic select

Goedkoop pakketten versturen

Heeft u regelmatig zendingen die u wilt laten uitvoeren door een logistiek diensteverlener en bent u benieuwd naar hoe u goedkoop een pakket kunt verzenden? Dan bent u bij Logistic Select aan het juiste adres.

Het uitzoeken welke transporteur u het meest gunstige tarief kan bieden kan een hele klus zijn. U moet immers met verschillende aanbieders in contact treden en hun aanbiedingen stuk voor stuk met elkaar vergelijken. Dat is arbeidsintensief en tijdrovend.

Via Logistic Select is het heel eenvoudig om goedkoop je pakket te verzenden.

De goedkoopste koerier voor uw op zending

De goedkoopste en snelste manier om al uw pakketten te verzenden!

Wij van Logistic Select zijn zelf geen transporteur maar hebben een digitale marktplaats gerealiseerd waar vraag naar en aanbod van transportdiensten elkaar ontmoeten. U meld zich aan op ons platform en typeert uw specifieke transportopdracht.

Die wordt vervolgens gematcht met enkele van de 40.000 koeriers of 60.000 transporteurs die door heel Europa actief zijn en die op ons platform aangesloten zijn. De match is afhankelijk van de karakteristieken van uw opdracht. De in aanmerking komende dienstverleners reageren afzonderlijk naar u terug met een offerteprijs.

Dat werkt voor u heel gemakkelijk en het is dé manier om goedkoop een pakket te kunnen versturen. Onze dienstverlening maakt het verzenden van pakketten vooral goedkoop omdat de verschillende aanbieders van elkaar weten dat zij meedingen naar uw opdracht.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Overzichtelijk systeem

Een ideaal logistiek systeem speciaal voor u

Zoekt u naar dé manier waarop u het goedkoopste uw pakket kunt verzenden, maak dan een account aan op logisticselect.nl.

Mocht het zo zijn dat u het tarief dat u door de dienstverleners geboden wordt toch te hoog vindt, dan kunt u de offertes weigeren en annuleert u gewoon de opdracht.

U kunt dan proberen om een goedkoper tarief elders af te dwingen. Dat zal naar onze verwachting overigens wel moeilijk zijn want ons systeem voorziet in de beste mogelijkheid om goedkoop een pakket te kunnen verzenden.