Skip to content
spoed maar ook voordelig

Kosten besparen op spoedzendingen

Het versturen van spoedzendingen via een logistieke dienstverlener is dikwijls een kostbare aangelegenheid. De transporteur weet nu eenmaal dat het u aan tijd ontbreekt om verschillende offertes op te vragen en te vergelijken.

Uw zending moet immers de deur uit en er is geen tijd te verliezen. Kosten besparen op spoedzendingen lijkt dan ook een utopie.

Maar Logistic Select komt nu met een oplossing waarmee u wel kosten gaat besparen op uw spoedzending.

Meld u aan en begin met besparen

Start nu met kosten besparen op al uw spoedzendingen

Onze ICT-mensen zijn in staat geweest om een digitale marktplaats te genereren voor logistieke opdrachten. Als aanbieder van transportopdrachten staat u in principe in contact met niet minder dan 40.000 Europese koeriers en 60.000 transporteurs die uw opdracht kunnen uitvoeren.

Wanneer men een opdracht op onze website uitzet, dan wordt die gematcht met diverse aanbieders van logistieke diensten die aan de criteria voor die opdracht voldoen. Zij reageren vervolgens naar u door een offerteprijs uit te brengen.

Het moge duidelijk zijn dat u als gevolg van de concurrentiedruk flink kosten gaat besparen op uw spoedzending.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Alle zoals u het wil

U heeft volledige controle

Mocht het zo zijn dat de prijs in de aan u uitgebrachte offertes naar uw mening toch te hoog is, dan staat het u geheel vrij om de opdracht in te trekken.

U bepaalt dus zelf of en zo ja hoeveel kosten u gaat besparen op uw spoedzendingen.

De snelheid waarmee vraag en aanbod elkaar ontmoeten op ons platform is ongekend. Zelfs wanneer een pakketje dezelfde dag nog de deur uit moet, dan is het voor u via ons digitale platform toch mogelijk om nog eerst concurrerende offertes op te vragen.

Ook in de afwikkeling van het logistiek proces faciliteert onze techniek optimaal. Dat helpt u andermaal om kosten te besparen op de uitvoering van uw spoedzending. Meld u nu meteen vrijblijvend aan!