Skip to content
Bespaar tijd en geld

Kosten besparen op transport

Uw onderneming is vast geïnteresseerd in een mogelijkheid om kosten te besparen op transport. Het uitbesteden van uw transport aan andere firma’s tegen de juiste voorwaarden en de juiste prijs kost u veel tijd.

En met de al maar stijgende brandstofprijzen is het een hele klus om tegenwoordig nog kosten te besparen op transport.

Logistic Select helpt u echter graag bij het realiseren van significante besparingen. Dat doen wij via het online systeem dat wij als IT-professionals met sterke affiniteit binnen de transportsector, hebben ontwikkeld.

Wij beschikken dan ook over meer dan 25 jaar kennis en ervaring ten aanzien van de logistieke sector. En daar plukt u nu de vruchten van.

De voordeligste koerier voor uw opdracht

Bespaar flink op de kosten van transport

Maar liefst 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs die Europa als hun logistieke werkveld zien, zijn aangesloten op ons digitale systeem. Wanneer u een transportklus heeft waarvoor u naar invulling zoekt, kunt u uw opdracht gratis en vrijblijvend aanmaken via ons websysteem.

Geïnteresseerde transporteurs die de mogelijkheid hebben om uw specifieke transportklus uit te voeren, zullen dan vervolgens reageren en u een offerteprijs geven.

Als gevolg van de onderlinge concurrentie is dat dikwijls een gunstige prijs en daarmee kunt u weer mooi op kosten besparen van transport.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Simpel en voordelig

Kies voor een gunstig tarief maar ook voor gemak

Op kosten besparen van transport is niet het enige voordeel dat u met behulp van ons platform realiseert. Het platform biedt u namelijk ook realtime inzicht in de status van de uitvoering, wanneer u de opdracht heeft gegund aan een transporteur.

Ook kunt u eenvoudig invulling geven aan de administratieve lasten, bijvoorbeeld door de juiste transportdocumenten te downloaden voor uw dossiers. Is de prijs die u krijgt aangeboden in uw visie niet gunstig genoeg, dan kunt u uw opdracht overigens ook eenvoudig en kosteloos intrekken.

Start nu met kosten besparen van transport via ons systeem. Maak gewoon een account aan en vraag direct offertes op!