Skip to content
Bespaar tijd en geld met Logistic select

Kosten voor het versturen van pakketten verlagen

Als zakelijke partij bent u natuurlijk altijd op zoek naar de laagst mogelijke kosten om een pakket te verzenden. In de loop der tijd vindt u wellicht de transporteur waarmee u het liefst samenwerkt omdat u weet dat u daar een gunstig tarief krijgt.

Maar dat kan een tijdrovend proces zijn. Het verlagen van de kosten om een pakket te versturen wordt echter met behulp van het digitale platform van Logistic Select aanzienlijk gemakkelijker gemaakt.

Hoe werkt Logistic Select

Lagere kosten voor het verzenden van een pakket, hoe kan dat?

Om het tarief te drukken zult u bij meerdere aanbieders van transportdiensten te rade moeten gaan en diverse offertes moeten opvragen. In geval van zendingen die snel de deur uit moeten kan dat nogal eens lastig zijn. Het opnemen van contact met meerdere transporteurs is immers tijdrovend en de offertes laten soms wel even op zich wachten.

De ICT-ers van Logistic Select hebben daarom een digitale marktplaats ontwikkeld waarmee dit proces wordt gefaciliteerd en waarmee het eenvoudiger wordt om lagere kosten af te dwingen wanneer u een pakket wilt versturen.

Wanneer u namelijk een account aanmaakt op onze website kunt u uw opdracht in detail specificeren. Op ons systeem zijn zo’n 100.000 logistieke dienstverleners, van koeriers tot grootschalige transporteurs aangesloten. De partijen die kwalificeren voor uitvoering van uw specifieke opdracht krijgen een signaal en zullen, wanneer zij geïnteresseerd zijn in de uitvoering, naar u reageren met een gunstige prijs. De kosten om een pakket te verzenden kunnen via ons platform vaak met wel 50% worden gereduceerd.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

De goedkoopste koerier voor u

Kosten besparen door samenbrengen vraag en aanbod

U reduceert uw kosten om een pakket te versturen omdat de transporteurs die aangesloten zij op ons platform u alleen hun beste tarieven berekenen. Zij weten dat zij met elkaar concurreren en de opdracht alleen van u gegund krijgen wanneer het tarief echt scherp is.

Veel transporteurs kampen met lege retourvrachten van andere zendingen en via ons systeem kunnen zij toch nog vrij gemakkelijk bezetting op deze ledige voertuigbewegingen realiseren.

Een lager tarief is voor hen dan acceptabel. Ook dat drukt voor u de kosten om een pakket te verzenden.