Skip to content
Gunstig tarief voor transport

Bespaar op transport kosten

Bent u niet tevreden over de kosten van transport van uw goederen door logistiek dienstverleners? Maak dan gebruik Logistic Select.

U zult dan zien dat besparen op de kosten van transport lang niet zo moeilijk is als u wellicht had gedacht.

Kosten transport omlaag

De kosten van vervoer kunnen omlaag gebracht worden door diverse transporteurs te laten weten dat zij aanspraak maken op een en dezelfde opdracht. Dat zorgt voor concurrentiedruk en zal hen ertoe bewegen om hun tarieven te verlagen. Is het dan wellicht prettig voor u om te weten dat wij van Logistic Select erin geslaagd zijn om een digitaal platform te ontwikkelen waarop meer dan 40.000 Europese koeriers en 60.000 Europese transporteurs zijn aangesloten?

Dat het geen eenvoudige klus was om een dergelijk platform te realiseren moge duidelijk zijn. Logistic Select bestaat echter uit een team van hoog gekwalificeerde Logistiek ICT-ers. Meer dan een kwart eeuw aan kennis en ervaring hebben ertoe geleid dat wij in staat waren om deze marktplaats voor vrachten te realiseren. 

Vrijblijvend en kosteloos aanmelden

Kosten van transport lager via Logistic Select

Op ons digitale platform kunt u een zakelijk account aanmaken en vervolgens uw vrachtopdracht kenbaar maken.

De transporteurs die voldoen aan de criteria om deze vracht te kunnen uitvoeren, zullen vervolgens automatisch worden ingeseind.

Alleen transporteurs die over het materieel beschikken om uw specifieke zending, bijvoorbeeld een pallet, te kunnen transporteren zien uw opdracht. Vervolgens kunnen zij een offerteprijs aan u uitbrengen.

Vanzelfsprekend zijn zij zich er bewust van dat er andere ‘kapers op de kust’ liggen. Dit heeft een gunstig effect op het gehanteerde tarief en verlaagt dus uw kosten voor transport.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Alleen als de prijs voor u klopt!

Snel een vrijblijvende offerte voor transport

Het aanmaken van een account en het plaatsen van een opdracht zijn voor u vrijblijvend. 

U bepaalt

Bent u van mening dat de offerteprijzen te hoog zijn en u te weinig bespaart op uw kosten voor transport, verwijder dan gewoon de opdracht zonder deze toe te kennen aan een uitvoerder.

Maak direct een account aan om uit te vinden hoe ons systeem werkt en start met het besparen op kosten voor transport.