Skip to content
De goedkoopste koerier voor u

Reduceer de kosten van
uw zendingen

Het reduceren van de kosten voor uw logistieke zendingen was tot dusverre niet eenvoudig. Vandaar dat de ICT-professionals van Logistic Select, ook nog eens zeer begaan bij de ontwikkelingen in de logistieke sector, hiervoor naar een oplossing hebben gezocht. En die hebben wij gerealiseerd.

Om de kosten van uw zending te kunnen reduceren is het belangrijk dat u concurrentiekracht kunt bewerkstelligen tussen verschillende aanbieders van transportactiviteiten.

Dit heeft als nadeel dat dat een tijdrovend proces kan zijn.

U dient de aanbieders individueel te benaderen en op de hoogte te stellen van uw specifieke wensen. Wellicht krijgt u daarmee een gunstiger tarief maar de netto kosten van uw zending blijven door deze arbeidsintensieve werkwijze hoog.

Vrijblijvend en kosteloos aanmelden

Bespaar op de kosten van al uw zendingen

Onze ICT-ers zijn erin geslaagd om een marktplaats te ontwikkelen waarop vraag en aanbod naar (spoed)zendingen samen komen. Meer dan 40.000 Europese koeriers en 60.000 Europese transporteurs hebben een connectie met ons platform.

U kunt eenvoudig een zakelijke account aanmaken en de vervoeropdracht die u uit te besteden heeft, op het platform kenbaar maken.

Het systeem ziet welke transporteurs aan de criteria voor uw specifieke zending voldoen en zal u helpen om de kosten daarvan te reduceren. Doordat de opdracht in één klap wordt uitgezet bij meerdere uitvoerders, ontstaat namelijk druk op de verkoopprijs. U kunt uiteindelijk zelf kiezen voor het meest gunstige tarief.

Besparen op kosten van zendingen was nog nooit zo eenvoudig!

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

U heeft de volledige controle

Zelf het heft in handen

Het zoeken naar het meest concurrerende aanbod was nog nooit zo gemakkelijk.

En bent u van mening dat het aanbod dat aan u is gedaan niet gunstig genoeg is, dan kunt u uw opdracht gewoon annuleren. U zit pas ergens aan vast zodra u de opdracht formeel aan een van de uitvoerders heeft toegekend.

Ons digitale platform is revolutionair op het gebied van reductie van kosten voor zending. Maak direct vrijblijvend een account aan.