Skip to content
Bespaar tijd en geld met Logistic select

Vrijblijvend een offerte voor de goedkoopste koerier

Zou het niet mooi zijn wanneer u een spoedzending moet versturen en toch een verzoek tot offerte kunt doen bij meerdere koeriers tegelijkertijd?

In de praktijk is dat tot op heden erg lastig. Uw spoedzending moet immers snel de deur uit en het kost nu eenmaal tijd om dan verschillende partijen te benaderen, ze te informeren en offertes van deze koeriers te verkrijgen. Altijd lastig en tijdrovend maar in geval van spoed gewoonweg onmogelijk. Maar nu niet meer.

De ICT-deskundigen van Logistic Select zijn er namelijk in geslaagd om een hoogwaardig technisch platform te ontwikkelen dat fungeert als marktplaats voor logistieke vraag en aanbod.

Via onze site is het eenvoudig om meerdere offertes bij verschillende koeriers op te vragen, zelfs wanneer de opdracht een spoedkarakter heeft en dezelfde dag nog op transport moet.

Hoe werkt Logistic Select

Krijg snel een offerte van de voordeligste koerier voor uw transport

Als zakelijk opdrachtgever van transportopdrachten kun u een account aanmaken bij Logistic Select.

U definieert vervolgens uw opdracht in termen van logistieke kenmerken. Gaat het om een pakketje, een hele pallet wellicht en heeft de opdracht spoed of niet?

Diverse uitvoerders bij u in de buurt die op ons systeem zijn aangesloten, zullen als koerier vervolgens een offerte oftewel prijsopgaaf aan u laten weten met betrekking tot uitvoering van uw opdracht. De informatiestroom loopt volledig via het geautomatiseerde systeem van Logistic Select.

Ons systeem is niet alleen handig voor opdrachtgevers omdat ze er eenvoudig een offerte voor bijvoorbeeld een koerier mee kunnen opvragen. Ook voor de logistieke dienstverleners zelf heeft het portal een grote waarde omdat zij hierdoor toegang krijgen tot veel potentiele opdrachten.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Altijd de goedkoopste koerier voor u

Een win-winsituatie op logistiek gebied

U als opdrachtgever profiteert van het systeem van Logistic Select doordat u snel en eenvoudig een gunstige offerte bij bijna iedere koerier kunt opvragen.

Veel transporteurs kampen met lege retourritten. Met behulp van het digitale systeem van Logistic Select kunnen zij hier echter invulling aan geven.

Ondanks dat de tarieven daarbij vaak wat lager zijn, is dit zeer rendabel voor hen. Zo profiteren alle partijen.