Skip to content
Logistic select is ook voor pallet verzending

Vrijblijvende offerte voor het versturen van pallet(s)

Logistic Select is een bedrijf dat zich focust op het inzetten van ICT binnen de transportsector. Onze mensen zijn erin geslaagd om een digitale marktplaats te realiseren waarbinnen de vraag naar en het aanbod van logistieke diensten samen komen.

Voor u als opdrachtgever betekent dat bijvoorbeeld dat het opvragen van een offerte voor het verzenden van een pallet sterk wordt vereenvoudigd. Bovendien kunt u via ons systeem vaak tot wel 50% op transportkosten besparen.

Hoe werkt Logistic Select

Gunstige offerte opvragen voor het verzenden van een pallet

U als opdrachtgever kunt nu direct een zakelijk account aanmaken op onze website: www.logisticselect.nl. Op dit digitale, intelligente platform kunt u vervolgens beginnen met het aanmaken van opdrachten. Zo kunt u bijvoorbeeld heel eenvoudig een offerte aanvragen voor het laten verzenden van een pallet met goederen.

Uw opdracht wordt automatisch gecommuniceerd naar een groep van onafhankelijke uitvoerders die in aanmerking komen voor de uitvoering. Er zijn op ons platform zo’n 100.000 logistiek dienstverleners aangesloten. Geïnteresseerden brengen vervolgens een offerte uit voor het vervoeren van uw pallet. U kunt de aanbiedingen heel snel en eenvoudig vergelijken en ziet direct welke dienstverlener u het meest gunstige tarief kan bieden.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Simpel en duidelijk

Geen verborgen kosten

ICT maakt het mogelijk om sneller, beter en gerichter met potentiele uitvoerders te kunnen communiceren. Dit werkt twee kanten op. U kunt zonder veel moeite een offerte voor een pallet opvragen bij meerdere aanbieders.

Die uitvoerders zelf krijgen op deze manier snel en moeiteloos toegang tot een grote hoeveelheid opdrachten. Logistiek dienstverleners zijn hier vooral bij gebaat omdat zij veelal kampen met ledige retourritten.

De laadcabine van hun voertuig is dan leeg en dit is niet rendabel.

Wanneer u hun gunstig geprijsde offerte voor het vervoeren van uw pallet accepteert, kunnen zij toch iets aan dergelijke ritten die hoe dan ook gemaakt moeten worden, verdienen. Zo snijdt het mes aan twee kanten.