Skip to content
Snel een vrijblijvende offerte

Vrijblijvende offerte voor het versturen van een pakket

Het opvragen van een offerte om een pakket te versturen kan een tijdrovende bezigheid zijn. Het liefst zou u als opdrachtgever natuurlijk verschillende offertes met elkaar willen vergelijken. Zeker wanneer u met spoed een pakket moet versturen, kan het opvragen van offertes lastig zijn.

De zending moet immers de deur uit. Met het digitale systeem dat u nu kunt vinden op www.logisticselect.nl, wordt dit hele proces nu sterk vereenvoudigd.

Het opvragen van een offerte voor het verzenden van een pakket verloopt via het ICT-platform dat de ontwikkelaars van Logistic Select hebben ontwikkeld, zeer eenvoudig. U maakt als zakelijke klant een account aan en definieert uw opdracht. Dat betekent dat u de logistieke karakteristieken (pakket, pallet, hoeveelheid, etc.) beschrijft.

Meer dan 100.000 logistiek dienstverleners in heel Europa kunnen vervolgens op deze opdracht reageren. In de praktijk krijgen echter alleen de opdrachtgevers met dienstverlening die direct bij uw vraag past, een signaal. Zij sturen u vervolgens een offerte voor het verzenden van uw pakket.

Tijd kost natuurlijk ook geld

Binnen ‘no time’ een offerte voor het verzenden van uw pakket

Intensieve bel- en mailrondes om bij verschillende dienstverleners een offerte voor uw pakket op te vragen, behoren vanaf nu tot het verleden.

Met enkele eenvoudige handelingen maakt u aan diverse aanbieders van transportdiensten duidelijk dat u een opdracht uit te besteden heeft en dat u graag een gunstige prijsaanbieding zou ontvangen.

Zelfs in geval van spoedpakketten kan dit systeem toegepast worden. Binnen enkele uren heeft u vaak al meerdere reacties.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

De voordeligste koerier voor u!

Bespaar tot wel 50% op u transportkosten

De aanbieders van logistieke diensten weten dat zij een van de velen zijn die meedingen naar uw opdracht en dat zij daarom een gunstig tarief zullen moeten afgeven om die opdracht te kunnen bemachtigen.

Ons systeem stelt u in staat om voortaan heel eenvoudig een offerte op te vragen wanneer u een pakket wilt laten versturen.

De transporteurs zelf profiteren, ondanks dat dit systeem hen dwingt hun tarief te laten dalen, van beter bezettingsgraden op anders ledige retourritten.