Skip to content
snel een vrijblijvende offerte

Vrijblijvend aanvragen offerte voor transport

Voor bedrijven die regelmatig gebruik maken van de diensten van een transporteur, heeft Logistic Select een portal ontwikkeld waar men nu heel eenvoudig een offerte voor transport kan opvragen.

In de praktijk is het een hele klus om het aanbod van verschillende logistiek dienstverleners met elkaar te vergelijken en om uiteindelijk de gunstigst mogelijke prijs te kunnen afdwingen.

Met name wanneer er sprake is van spoedzendingen dan is er dikwijls weinig tijd om met meerdere partijen eerst nog te onderhandelen over de prijs. Www.logisticselec.nl bevat echter een platform waar men als opdrachtgever snel en moeiteloos offertes voor transport kan opvragen bij meerdere logistieke partijen tegelijk.

Alleen kosten bij akkoord op offerte

Een vrijblijvende offerte voor al uw transport

Aan het systeem dat de ICT-ers van Logistic Select hebben ontwikkeld, zijn zeer veel Europese koeriers en transportondernemingen gekoppeld.

Wanneer u een potentiële opdracht definieert dan zal die worden opgemerkt door diverse aanbieders die aan de criteria voor uitvoering voldoen. Zij zullen vervolgens naar u reageren met hun scherpst mogelijke offerte voor transport.

Omdat zij weten dat het verzoek om uitvoering van de opdracht niet alleen bij hen is binnengekomen maar ook bij anderen, zijn zij u meestal gunstig gezind voor wat betreft het gehanteerde tarief.

U selecteert vervolgens gewoon de beste offerte voor transport die u binnenkrijgt en gunt de opdracht aan de partij die die offerte aan u heeft uitgebracht.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

geen enkele verplichting

Vrijblijvend gebruik

Mocht het zo zijn dat de aan u uitgebrachte offertes voor transport naar uw mening toch nog te weinig prijsvoordeel bieden, dan staat het u geheel vrij om uw verzoek tot logistieke dienstverlening in te trekken.

Pas wanneer u een bindende overeenkomst bent aangegaan met een van de transporteurs op het platform, dan bent u verplicht tot afname.

Realiseer u echter dat dit platform bijdraagt aan een gemiddelde reductie van het tarief voor transport van 50%. Betere offertes krijgt u met andere woorden nergens. Meld u daarom nu direct aan en bekijk wat het platform voor u kan betekenen.