Skip to content
De spoedkoerier tegen een gunstig tarief

Uw keuze als koerier

Bent u regelmatig op zoek naar een koerier die kleine pakketjes en degelijke voor u kan bezorgen? Wanneer u zo nu en dan de diensten nodig hebt van een spoed koerier dan weet u dat de kosten voor bezorging aardig kunnen oplopen.

Wanneer er haast geboden is bij de aflevering dan worden immers dikwijls behoorlijke tarieven in rekening gebracht.

Het probleem dat je als pakketaanbieder hebt, is dat er in geval van spoedlevering te weinig tijd is om verschillende offertes aan te vragen.

De levering moet gewoon snel de deur uit.

Door middel van het digitale systeem van Logistic Select kunt u nu echter snel een spoed koerier vinden en een offerte bij meerdere koeriers tegelijk opvragen met één handeling.

Snel en toch gunstig

Hoe Logistic Select u helpt aan een spoed koerier tegen een gunstig tarief

De ICT-ers met logistieke affiniteit van Logistic Select zijn in staat geweest om een zeer vernieuwend platform te realiseren. Het betreft een soort marktplaats waar vraag naar en aanbod van koeriersdiensten samen komen.

Zoekt u een koerier dan vindt u er op ons platform niet minder dan 40.000. U kunt uw spoedzending aanmaken en de opdracht wordt op basis van de specifieke criteria die ermee samenhangen, direct gekoppeld aan spoed koeriers die deze kunnen uitvoeren.

Zij zullen allereerst een offerteprijs aan u uitbrengen. U kunt vervolgens de goedkoopste aanbieder selecteren. De goedkoopste koerier vindt u echt alleen via logisticselect.nl.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Alleen kosten indien akkoord

Vrijblijvende aanmelden en een offerte aanvragen

U kunt nu kosteloos een account aanmaken op de website van Logistic Select en bovendien direct een opdracht definiëren.

De overeenkomst tot uitvoering wordt pas bindend zodra u de koerier meldt dat u akkoord gaat met de door hem voorgestelde prijs.

Het systeem van Logistic Select is dé manier om snel en eenvoudig spoedklussen op het gebied van transport in te laten vullen.