Skip to content
Wij brengen u samen met de goedkoopste koerier

Spoed pakket versturen

Komt het binnen uw onderneming zo nu en dan voor dat u met spoed een pakket moet versturen? Spoedzendingen kunnen behoorlijk kostbaar zijn. Wanneer zich een urgent transport voordoet is er voor de opdrachtgever vaak weinig tijd om te onderhandelen met de logistiek dienstverlener.

Je moet de prijs die afgegeven wordt maar accepteren.

Er is nu echter een manier om de kosten voor het verzenden van een pakket met spoed te reduceren met meer dan 50%. De oplossing vindt u op logistiselect.nl.
Op deze website, ontwikkeld door de ICT-experts van Logistic Select, is voor u een digitale marktplaats gerealiseerd. Hierop komen de vraag naar en het aanbod van transportdiensten samen.

Met spoed een pakket versturen kan hier heel gemakkelijk en tegen de best mogelijke prijs.

Bespaar door het innovatie systeem van Logistic Select

Het met spoed versturen van pakketten was nog nooit zo voordelig

Op ons platform kunt u als opdrachtgever vrijblijvend een account aanmaken. Vervolgens kunt u alle karakteristieken van uw spoedzending binnen een mum van tijd definiëren.

In beginsel dingen zo’n 100.000 logistiek dienstverleners die actief zijn door heel Europa mee naar de uitvoering van uw opdracht. Echter alleen de dienstverleners die daadwerkelijk in aanmerking komen krijgen uw opdracht te zien.

Het is hun taak allereerst om een offerte aan u uit te brengen zodat u weet welke kosten zij rekenen voor het pakket dat u met spoed wilt versturen. Uit de verschillende offertes kunt u vervolgens de keuze voor het beste tarief maken.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

goed voor u en de sector

De kracht van ons systeem

Met het platform van Logistic Select is het zeer eenvoudig om snel meerdere offertes op te vragen, zelfs wanneer men een pakket met spoed wil verzenden. Dat bespaart u als opdrachtgever tijd, moeite en vooral kosten.

Ook voor transporteurs is dit systeem ideaal

Velen kampen namelijk met ledige retourritten. Via Logistic Select kunnen zij nu toch invulling geven aan dergelijke onrendabele voertuigbewegingen. Dit draagt bij aan een gunstige prijs voor u wanneer u met spoed een pakket wilt versturen.