Skip to content
Mogelijkheden bij spoedzendingen

Spoedzending

Wilt u een spoedzending verzenden? Logisticselect.nl is hét startpunt voor al uw spoedzendingen. Wij beschikken over uitgebreide kennis (> 25 jaar) over alles wat met transport te maken heeft. Wij zijn zelf een club van ervaren IT medewerkers en hebben op transportgebied een innovatief en kostenbesparend platform ontwikkeld.

Binnen dat platform beschikt Logistic Select over een netwerk bestaande uit meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs. Deze zijn actief door heel Europa en door heel het Verenigd Koninkrijk. Vanuit ons uitgebreide netwerk kunnen wij u de snelste service en de meest gunstig prijs bieden voor al uw zendingen. 

Prijsvoorstel voor uw spoedzending

Gratis aanmelden voor een vrijblijvend prijsvoorstel

U kunt uw onderneming gratis en geheel vrijblijvend aanmelden op ons platform. Vervolgens kunt u prijsvoorstellen opvragen voor al uw zendingen. Is de door de transporteur voorgestelde transportprijs voor uw zending naar uw mening te hoog, dan kunt u gewoon weigeren.

U zit nergens aan vast.

Accepteert u de prijs wel dan wordt de status van uw spoedzending voortdurend voor u bewaakt en deze is ook realtime inzichtelijk voor u. Via ons platform is het mogelijk om uw pakket of pallet via een dashboard voortdurend te monitoren als ware u er zelf bij.

De transportbrieven die uw transport begeleiden, zijn in digitale vorm beschikbaar zodat u ze kunt downloaden voor uw eigen gebruik.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Overzichtelijk en gunstig

Optimaal overzicht van al uw spoedzendingen

Met de ontwikkeling van ons digitale platform hoeft u nooit meer hals over kop te gaan zoeken naar transporteurs of koeriers die actief zijn in uw directe omgeving.

Het systeem van Logistic Select geeft u toegang tot het meest fijnmazige netwerk dat u zich maar kunt indenken. 

Stress vanwege het regelwerk omtrent het verzenden van spoedzendingen behoort voortaan tot het verleden.

Meld u direct aan en vraag een offerte op voor uw zending!