Skip to content
ook in geval van spoed

Transport

Heeft uw onderneming regelmatig behoefte aan dienstverlening van derde partijen op het gebied van transport?

Zeker wanneer er sprake is van spoed transport dan kunnen de kosten hiervoor nogal eens de pan uitreizen.

Wanneer u snel een pakket of pallet moet verzenden, dan is uw onderhandelingspositie in beginsel altijd matig. U heeft dan immers weinig tijd om eerst offertes bij verschillende aanbieders op te vragen.

Logistiek dienstverleners weten dit en rekenen daarom voor dit soort vormen van spoed transport extra hoge prijzen.

Om uw kosten te beperken kunt u echter beginnen met gebruik te maken van het digitale platform van Logistic Select. U zult zien dat u een flinke prijsreductie ten aanzien van al uw kosten voor transport gaat realiseren.

Prijsvoorstel voor uw spoed transport

Goedkoper spoed transport IS mogelijk

Meer dan 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs staan in verbinding met ons platform. Met enkele handelingen maakt u uw opdracht kenbaar aan een groot aantal dienstverleners die aan de criteria voor uitvoering van uw opdracht voldoen.

Dit is voor u niet langer een arbeidsintensief proces.

Ook in geval van spoed transport wordt de opdracht in één klap en bovendien razendsnel uitgezet bij verschillende, potentiële uitvoerders. De marktwerking doet de rest. Want zeker wanneer transporteurs kampen met slechte beladingsgraden van retourvrachten, dan willen zij uw opdracht maar wat graag hebben.

En dat drukt de prijs aanzienlijk, zelfs wanneer er sprake is van spoed transport.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Overzichtelijk en gunstig

Optimaal overzicht van al uw spoedzendingen

Het systeem van Logistic Select is voor u een vrijblijvende, eenvoudige tool om grip te houden op uw kosten voor (spoed) transport.

Wanneer u een verzoek om offerte uitzet dan is het niet verplicht om de opdracht ook daadwerkelijk te verlenen. U kunt zelf afwachten welke prijzen u krijgt aangeboden en of u ze gunstig genoeg vindt.

U bepaalt dus zelf in hoeverre u de kosten voor transport reduceert. Deelname is kosteloos. Meld u dus direct aan op het platform.