Skip to content
Voor alle vormen van transport

Transporteur

Zoekt u regelmatig naar een transporteur die een pallet of een andere vracht voor u kan bezorgen? Zeker wanneer er sprake is van spoed dan kunnen de kosten voor transport aardig oplopen. Een spoed transporteur weet namelijk maar al te goed dat het u aan tijd ontbreekt om verschillende offertes uit te zetten bij meerdere potentiële uitvoerders.

De vracht moet immers snel geleverd worden en er is geen tijd om over de prijs te stechelen.

Via het digitale systeem dat Logistic Select heeft ontwikkeld, wordt het nu echter toch mogelijk om ook in een dergelijk kort tijdsbestek de gunstigste prijs bij uw transporteur boven tafel te krijgen.

Benieuwd naar hoe dat werkt?

spoed maar toch gunstig

De spoed transporteur met een écht gunstig tarief

Wij van Logistic Select zijn in staat om logistieke vraagstukken te optimaliseren door middel van ICT.

Dat heeft geleid tot een systeem dat dient als marktplaats waar vraag naar en aanbod van logistieke diensten samen komen. Zoekt u een (spoed) transporteur? Logistic Select brengt u in contact met niet minder dan 60.000 transporteurs.

U kunt vrijblijvend een account aanmaken op ons platform en aangeven dat u behoefte heeft aan een logistiek dienstverlener.

Wanneer u uw opdracht definieert dan wordt die automatisch doorgestuurd naar die transporteurs die voor potentiële uitvoering in aanmerking komen. Een dergelijke dienstverlener is zich er goed bewust van dat ook andere partijen meedingen naar de uit voering en zal daarom al snel een gunstigere prijs bieden via het platform.

Het is uw keuze of u het aanbod van de transporteur(s) accepteert of niet. Het aanmaken van uw opdracht is vrijblijvend.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Vrijblijvend te proberen

Meld u aan en begin met kosten besparen

Wilt u een spoed transporteur met een gunstig tarief? Zoek dan direct via ons platform. Dit is kosteloos en u zit nergens aan vast.

Pas wanneer u de opdracht formeel bevestigt aan een van de uitvoerders die op uw verzoek hebben gereageerd, is er sprake van en bindende overeenkomst.

De goedkoopste transporteur vindt men alleen via Logistic Select.