Skip to content
Innovatief logistiek platform

Zakelijk pakket versturen

Is het binnen uw bedrijfsvoering met regelmaat noodzakelijk om zakelijk pakketten te versturen? Dan bent u hoogstwaarschijnlijk wel geïnteresseerd in manieren om de tarieven die daarvoor door transporteurs gerekend worden te reduceren.

Logistic Select biedt u de mogelijkheid om de kosten voor uitbesteding van transport aanzienlijk te verlagen.

Via ons nieuwe, digitale platform brengen wij u in contact met 40.000 koeriers en 60.000 transporteurs die door heel Europa actief zijn. Via hen kunt u uw zakelijk pakket versturen.

En ze zijn er allemaal op gebrand om uw opdracht te krijgen. Een van de redenen daarvoor is dat dergelijke transporteurs bezetting willen genereren op hun onrendabele, ledige retourvrachten.

Kostenbesparend

Kosten voor het versturen van zakelijke pakketten versturen reduceren

Om de kosten van het versturen van uw zakelijk pakket te verlagen, dient u meerdere offertes uit te zetten bij verschillende transporteurs. Dat is vaak een tijdrovend proces.

Zeker wanneer er sprake is van spoedverzending dan is er weinig tijd om uitgebreid ‘te gaan winkelen’. Logistic Select heeft nu echter een digitaal platform ontwikkeld waar vraag naar en aanbod van zendingen samen komen.

Door zakelijk pakketten te versturen met behulp van ons platform, bespaart u flink wat kosten.

Waar staan we voor?

Door efficiënt om te gaan met al reeds bestaande ritten kunnen wij een brandstofbesparende oplossing bieden. Hiermee kunt u, uw zendingen tevens veel voordeliger versturen. Win-win!

Maak een GRATIS bedrijfsaccount aan.

Wij beoordelen uw aanmelding.

Meld uw zendingen aan!

Een duidelijk en snel systeem

Hoe werkt het systeem van Logistic Select?

Meld u aan op ons platform, dat is vrijblijvend. Vervolgens kunt u losse opdrachten ten aanzien van zakelijk pakketten versturen aanmaken.

Transporteurs die aan de criteria voor de uitvoering voldoen, krijgen vervolgens een signaal en zullen daarop een bindende prijs afgeven. Op die manier ontvang u dus snel en met weinig inspanning meerdere offertes voor uw zending.

Zakelijk pakketten versturen was nog nooit zo goedkoop.

Meld u dus aan op onze website en start met gebruikmaking van ons offertesysteem. Is de aan u aangeboden prijs in uw opinie toch nog te hoog, dan annuleert u de opdracht gewoon en zit u nergens aan vast.